OM OSS

Välkommen till RAS Entreprenad. Våra medarbetare besitter en stor kunskap och har tillsammans många års erfarenhet av byggbranschen.

Vi arbetar med alla möjliga projekt, små som stora.

Som kund hos oss kan du räkna med en pålitlig och effektiv byggpartner. Våra duktiga medarbetare gör alltid sitt yttersta för att ni ska bli nöjda.

Vi levererar alltid hög kvalitet och eftersträvar alltid 100% nöjda kunder.

Experter på bygg- och plåtarbeten!

Anlita en erfaren byggfirma som levererar kvalitet!

Kvalitet och miljö

Vi miljöstyr våra entreprenader och serviceobjekt enligt rekommendationer från vår branschorganisation Entreprenörföretagen, som ingår i samarbetsgruppen Installatörerna.

För att uppnå bästa möjliga miljöpåverkande åtgärder för våra entreprenader och serviceobjekt miljöstyr vi all de olika skedena i objekten.

Vår miljöpolicy innebär att vi skall bedriva vår verksamhet så att vi hushållar med resurser och begränsar den negativa miljöpåverkan.

Rasab Entreprenad

VÅRA TJÄNSTER

Vi kan erbjuda er följande tjänster

Taksäkerhet

Vi tillbringar mycket av vår tid högt uppe på taken och vet vad taksäkerhet innebär. Både i teorin och i praktiken.

Kontakta oss

Tätskiktsarbeten

Att skydda fastigheten mot fukt, väder och vind är en förutsättning för en lång livslängd och ett bra inneklimat. Här fyller tätskiktet en avgörande roll, både ovan- och underifrån.  

Kontakta oss

Snöskottning

Vi kan ta hand om hela din vinterproblematik, eller delar av den. Våra erfarna team med den senaste utrustningen kan säkert och effektivt lösa is- och snöproblem gällande din fastighet.

Kontakta oss

Takarbeten

Vi arbetar på alla olika typer av tak med en mängd olika material. Vi har sedan starten krypit runt på otaliga tak vilket har givit en gedigen kunskap och förståelse för vilka utmaningar som vi kan möta där uppe. Vi har maskiner och kunskap att hantera det mesta inom byggnadsplåtslageri.

Kontakta oss

Takmålning

Våra takmålare arbetar efter noga utvecklade rutiner och med maximalt säkerhetstänk. Varje uppdrag kvalitetssäkras och dokumenteras. Vi väljer färger från de ledande tillverkarna för bästa resultat.

Kontakta oss

Täcka om plåttak

 

Kontakta oss

Fasadarbeten

Vi utför alla typer av plåtarbeten på fasader:

Fönsterbleck, fasadlister, stuprör m.m., Kassetter av stål, aluminium, zink, koppar eller rostfritt, Väggtäckning av slätplåt, TRP-plåt, Skivmaterial av typ cemberit

Kontakta oss

Service

Att ingenting är underhållsfritt vet sannolikt alla, detta gäller förstås även tak. För att ert tak ska fungera bekymmersfritt under många år krävs kontinuerlig service och underhåll

Kontakta oss

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. RAS Entreprenad helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Totalentreprenör