OM OSS

Välkommen till RAS Entreprenad. Våra medarbetare besitter en stor kunskap och har tillsammans många års erfarenhet av byggbranschen.

Vi arbetar med alla möjliga projekt, små som stora.

Som kund hos oss kan du räkna med en pålitlig och effektiv byggpartner. Våra duktiga medarbetare gör alltid sitt yttersta för att ni ska bli nöjda.

Vi levererar alltid hög kvalitet och eftersträvar alltid 100% nöjda kunder.

Experter på bygg- och plåtarbeten!

Anlita en erfaren byggfirma som levererar kvalitet!

Kvalitet och miljö

Vi miljöstyr våra entreprenader och serviceobjekt enligt rekommendationer från vår branschorganisation Entreprenörföretagen, som ingår i samarbetsgruppen Installatörerna.

För att uppnå bästa möjliga miljöpåverkande åtgärder för våra entreprenader och serviceobjekt miljöstyr vi all de olika skedena i objekten.

Vår miljöpolicy innebär att vi skall bedriva vår verksamhet så att vi hushållar med resurser och begränsar den negativa miljöpåverkan.

Rasab Entreprenad

VÅRA TJÄNSTER

Vi kan erbjuda er följande tjänster

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. RAS Entreprenad helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Totalentreprenör